Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-OS79

4.900.000€
Pris per m2 12.895€/m2

Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-OS79

Beskrivning

Fängslande modern villa i Marbella

Pris per m2 12.895€/m2
Byggd 380m2
Tomt 1.250m2
Sovrum 4
Badrum 4
Toaletter 1
Pool privat pool
Garage Privat

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna fängslande moderna villa som symboliserar ett lyxigt boende med en touch av andalusisk charm, inbäddat ett stenkast från den berömda golfbanan Las Brisas i Nueva Andalusia. Nyligen renoverat, dess slående samtida arkitektur smälter sömlöst med dess expansiva omgivningar. Fastigheten ligger på en generös tomt och har noggrant anlagda trädgårdar prydda med grönskande träd, vilket garanterar både lugn och avskildhet.

Designad för njutning utomhus, den har en privat pool och stora terrasser perfekta för måltider utomhus och avkoppling. En charmig pergola vid poolen har ett utomhuspentry med grill, perfekt för att underhålla gäster. Fastighetens layout integrerar utan ansträngning inomhus- och utomhusutrymmen, vilket främjar en sann inomhus- och utomhuslivsstil. Bottenvåningen visar upp en öppen planlösning, där varje område sömlöst flyter in i nästa, och erbjuder direkt tillgång till den inbjudande terrassen från varje hörn.

Inuti utstrålar villan sofistikering och uppmärksamhet på detaljer. Det skräddarsydda köket är en kulinarisk tillflyktsort, som kombinerar estetik med funktionalitet, med toppmoderna apparater, eleganta marmor- och trädetaljer och ett lyxigt vinkylskåp. Alla sovrum, inklusive den påkostade mastersviten, är genomtänkt designade för modern komfort, vart och ett med sitt eget badrum och klädkammare.

Det stora sovrummet, en fristad av överflöd, bjuder invånarna på hisnande utsikt över trädgården, en klädkammare, en kontorsyta och ett masterbadrum komplett med en fristående dusch, badkar och dubbla handfat. Beläget i den prestigefyllda Golf Valley, har hemmet närhet till exklusiva bekvämligheter, 5-stjärniga golfbanor och de pulserande knutpunkterna i Puerto Banus och Marbella, och erbjuder en oöverträffad livsstil av lyx och bekvämlighet.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 1982
Sovrum: 4
Badrum: 4
Toaletter: 1
Byggd: 380m2
Tomt: 1.250m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 3,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Automatisk port
Förråd
Balkong
Air Condition
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Golvvärme
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bottenplan
Golf Utsikt
Möblerat
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Utsikt över berg
24 Hour Security
BBQ
Eco-Home
Nära strand
Öppen spis
Fullt utrustat kök
Integritet
Köksutrustning
Kust
Pool Bar
Gas centralvärme

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet